Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Puutarhamulta ja multatuotteet

Multaa moneen tarpeeseen - valitse käyttökohteen mukaan !

Huomoithan, että irtotavara toimituksiin lisätään aina aluekohtainen rahti. (ei koske tarjouskuormia, jotka sisältävät alue 1 rahdin)


 UUTUUSTUOTE!
 SYYS ISTUTUKSIIN!

Havupuumulta suursäkki

Hinnat alkaen 106.00 €
Tutustu ja tilaa
 YLEISMULTA TORPANPIHA!
 UUTUUSTUOTE

Pihamulta suursäkki

Hinnat alkaen 82.00 €
Tutustu ja tilaa
 LUOMU TUOTE
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!
 IRTOTAVARA!
 IRTOTAVARA!
 KATSO IRTOTAVARATARJOUKSEMME!

Pihamulta irtotavara

Hinnat alkaen 15.00 €
Tutustu ja tilaa
 SUPER EDULLISESTI!
 NYT SUPER EDULLISESTI!

Mitä multa on?

Multa on humusperäistä, orgaanista eli eloperäistä ainetta. Mullassa on myös epäorgaanisia aineksia, kuten kivennäisaineita. Tällaisiksi luetaan mm. savi. Orgaanisia materiaaleja ovat turve ja kompostit. Laadukas multatuote saadaan, kun sekoitetaan oikeassa, halutussa suhteessa hiekkaa, savea ja turvetta. Multaan lisätään usein kalkkia, lannoitteita ja muita aineita.

Mullan laatu

Multaa on monenlaista ja jokaisella meillä on mielipide siitä, mikä on hyvää multaa. Laadukkaat multatuotteet tehdään vain parhaista raaka-aineista, eikä niihin käytetä ns. peltomultaa. Meidän mielestämme hyvän mullan ominaisuuksiin kuuluvat hyvä raaka-aineet, laadukas lannoite ja se, että se sisältää riittävästi myös hiekkaa ja savea. Kaikki multatuotteemme on suunniteltu ulkokäyttöön, joten ne sisältävät myös pieniä määriä luonnonkiviä (poikkeuksena luomupuutarhamulta). Luonnonkivien tarkoituksena on pitää multa ilmavana ja kuohkeana.

Ykkösmyynnin säkittämät tuotteet

Ykkösmyynnin säkittämät multatuotteet ovat hieman tiheämpiä, eli painavampia kuin ns. 40-50 l multasäkit, joissa on paljon turvetta. Pakkaamme suursäkkiin multaa 800l, multasäkki painaa 800 kg. Täytemaamoreeni ja täytemaa multapitoinen pakataan 700 l / suursäkki. Näiden säkkien paino lähentelee jo 1000 kiloa.

Ykkösmyynnin valikoimissa on erilaisia multatuotteita:

Luomupuutarhamulta soveltuu täydellisesti kasvimaalle tai yrttilaatikoihin, kun haluat luonnollisen lannoitteen. Lannoitteena on käytetty hevosen ja lehmän lantakompostia.

Muheva ja ravinteikas puutarhamulta luo hyvän kasvualustan nurmikolle ja kaikille kasveille.

Puutarhamulta soveltuu kaikille puutarhan kasveille, kuten istutuksiin, kukkapenkkeihin, kasvimaalle ja nurmikolle.

Happaman maan (pH noin 5) kasvit, eli vähäkalkkisessa maassa viihtyvät kasvit kaipaavat omaa multaa, rodomultaa eli havupuumultaa. Happaman maan kasveja ovat muun muassa alppiruusut, atsaleat, hortensiat, pensasmustikat, jaloangervot ja havukasvit.

Perennamulta eli istutusmulta on tarkoitettu vaateliaille kasveille, kuten ruusut tai muut herkät kasvit, jotka eivät pidä voimakkaasta lannoitteesta.

Täytemaamoreeni on hiekan, mullan ja moreenin sekoitus. Se on karkeaa maa-ainesta, joka routii. Sen käyttökohteita ovat mm. nurmikon ja kuntan alustustuote.

Täytemaa multapitoinen on hiekan, mullan, turpeen ja moreenin sekoitus, eli se on multapitoista maa-ainesta, joka routii. Käyttökohteita ovat isohkot täytöt pihalla, pihan muotoilut ja maisemointi.

Voit kysyä meiltä lisää multatuotteista ja multatuotteiden valinnasta soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 327 2220 tai yhteydenottolomakkeella.

Löydät tuotesivujen sisältä myös tuotteille omat tuoteselosteet.

 

 

 

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg