Pihamulta
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Multatuotteet » Pihamulta

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Pihamulta

Tuotekoodi: 6430068191053

Seulottu pihamulta täyttöihin!

 • Niittyjen maisemointiin
 • Sopii isompiin täyttöihin
 • Peltojen tai rinteiden muotoiluun

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Valitse lisäpalvelut

+
+
Yhteensä: 110,00 

Pihamulta

Pihamulta sopii erilaisiin routiiviin täyttöihin. Routivia pihatäyttöjä ovat mm. ojien täytöt, metsäpalstan reunukset, maatäytöt sekä niittyjen alustat. Pihamulta sopii myös pihalle esimerkiksi pihakumpujen ja kukkuloihin muotoiluun. Pihamulta on lannoittamaton ja kalkitsematon ja se on routiva kasvualusta. Kasvualusta sisältää jonkin verran lannoitejäämiä ja kalkkia, sillä pihamullassa on raaka-aineena pintamaita, yleismultaa ja jonkin verran peltomultaa.

Pihamulta koostumus

Pihamultatuote on seulottu kokoluokkaan 0–30 mm. Pihamulta sisältää hiekkaa 40 %, savea ja turvetta yhteensä 20 %. Kasvualusta seulotaan erilaisista kaivuumaista. Pihamullan raaka-aineet ovat

 • 40 % II-laatuinen yleismulta
 • 20% seulottu kierrätysmoreeni
 • 40% kaivuumaa

Pihamulta sisältää jonkin verran pientä luonnonkiveä ja juurakkoa, koska peltomulta ja kaivuumaat luontaisesti sisältävät näitä. Tuote saattaa sisältää satunnaisia lasinpalasia erilaisista kaivuumaista johtuen. Pihamulta seulotaan 0-30 mm kokoluokkaan, joten tätä pienemmät vierasesineet pääsevät läpi tuotteeseen.

Pihamullan käyttö

Pihamulta sisältää jonkin verran peltoheinää ja niittykasvien siemeniä. Kun tuotetta käytetään nurmikon pohjustukseen eli nurmikkomullan alustukseen, kannattaa huomioida, että pihamulta kasvaa niittyvihreää. Jos tuotetta käytetään nurmikkomullan pohjamateriaalina, on hyvä muistaa, että nurmiheinän mukana nurmikolla kasvaa erilaisia niittyvihreitä, kuten peltokortetta, pujoa, jauhosavikkaa, niittyruohoa eli ei aina niin haluttuja kasveja. Kun halutaan lähes golfkentän tasoinen, rairuohonurmikko, silloin valitaan laadukas kasvualusta, kuten yleismulta. Yleismulta on rikkaruohovapaa kasvualusta, johon voidaan suoraan kylvää nurmikkosiemenet.

Ykkösmyynnin pihamulta soveltuu erinomaisesti metsäpalstojen viherrakentamiseen, metsäpalstan kasvualustaksi, metsäalueiden reunustamiseen, niittypohjaiseen pihapiirin, vanhojen maalaistalon maisemointiin sekä pihapiiriin kukkuloiden ja kumpujen muotoiluun.

Tuotetta voidaan käyttää nurmikon alustuotteena, eli pihamullasta tehdään alustus ennen varsinaista nurmikkomultakerrosta. Pihatuotteen avulla korotetaan siis maastoa, tuotetta käytetään täyttömateriaalina nurmikkokentän luomisessa, kellarin maisemointiin, tai vaikkapa lintu- tai tähytyskukkulan alustukseen. Tuote sopii hyvin myös metsälampien ympärille.

Mullalla on hyvä veden pidätyskyky sen sisältävän saven ansioista. Tuote sopii tämän johdosta myös vaikkapa marjapensaiden alustuskerrokseksi.

Pihamultamme on routiva materiaali, sillä se sisältää savea, joka routii. Pihamultaa ei voi käyttää kohteissa, missä tarvitaan routimatonta kiviainesta, kuten kalliomurskeita.

Ykkösmyynnin pihamulta on edullinen vaihtoehto luonnonmukaiseen viherrakentamiseen!

Toimitus

Ykkösmyynti toimittaa pihamultaa suursäkkeihin pakattuna tai irtotavaratoimituksena. Pakkaamme pihamullan 700 l suursäkkiin, joka painaa noin 1000 kg.  Toimitusaika tilauksille on 1–5 arkivuorokautta. Suursäkkien toimituksesta voit katsoa ohjevideon tästä, sekä irtotavara toimitusten ohjevideon tästä.

Käyttökohteita

 • Isot multaukset ja täytöt pihamaalla
 • Pihan maisemointi
 • Rinteiden muotoilut
 • Nurmikon pohjan alustaminen
 • Avorinteisiin
 • Metsä – ja niittypalstat

Tuotetiedot

 • 700 l suursäkki painaa noin 1000 kg. Riittoisuus noin 20 m², kun kerrospaksuus on 3,5 cm
 • 1 m³ pihamultaa painaa noin 1200 kg
 • 9 m³ nuppiautokuorma painaa noin 11,0 tn
 • 24 m³ kasettiautokuorma painaa noin 30 tn

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy