Toukokuun kuumat vinkit ympäristörakentamiseen

toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Toukokuu on viher -, piha -, ja ympäristörakentamiseen loistavaa aikaa. Aurinko alkaa lämmittämään ja sateet kostuttavat maata, joka helpottaa esimerkiksi tuijien, yrttien ja muiden kasvien istuttamista. Ykkösmyynti tarjoaa kuumat vinkit toukokuulle, joilla saat ajan kulumaan puutarhassasi!

Piharakentamisen kulta-aika

Toukokuu on yleisesti piharakentamisen kulta-aikaa. Maa on sulanut roudasta, aurinko lämmittää taivaalla ja ilmankosteus vähentää kasvien ja nurmikon kastelun tarvetta. Ykkösmyynti tarjoaa laadukkaat tuotteet ympäristö – ja piharakentamiseen, kuten esimerkiksi luomupuutarhamullan, jolla perustat kätevästi luomupuutarhan pihamaallesi! Ykkösmyynti tarjoaa myös laadukkaat oppaat ja ohjeet erilaisiin projekteihin!

Ykkösmyynnistä saat myös istutus – ja viljelylaatikot kasvimaallesi

Toukokuun kuumat sora – ja multajalosteet toukokuussa

Toukokuun kuumat vihertuotteet toukokuussa

Perusta unelmiesi puutarha, jossa lepuutat silmiäsi ja mieltäsi. Kun tarvitset apua, me autamme.

Ykkösmyynnissä jokainen asiakas on bonuksien arvoinen. Kaikista verkkokaupassa tehdyistä ostoksita, kerrytät rahanarvoisia bonuspisteitä, joita voit hyödyntää tulevaisuuden ostoksissasi. Rakenna sinäkin unelmiesi puutarha meidän kanssamme!

Katso muut artikkelit

5.12.2023

Hyvää Itsenäisyyspäivää 6.12.2023

Ykkösmyynnin tiimi viettää Suomen itsenäisyyspäivää vapaalla kukin tahollaan. Asiakaspalvelumme on suljettuna keskiviikkona 6.12.2023. Palvelemme jälleen loppuviikosta normaaliin tapaan. Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää!

Lue lisää

1.12.2023

Talvista joulukuuta!

Ykkösmyynnin ensimmäisestä joulukalenteripäivästä 1.12.23 löytyy puuhas perjantai! Päivään kuuluu mm. siilojen täyttöä, hiekoitussepeliastioiden täyttöä, nosturiautotyötä, noutosuursäkkien noutoa, direktiivikoulutusta, sairastupaa sekä myyntiä&markkinointia. Siellä ne tontut jo kurkkivat nurkan takana, muistetaan kaikki olla […]

Lue lisää

21.11.2023

Haravointijätteiden nouto ja hiekoitussepelin toimitus

Haravointijätteet kierrätykseen talven tieltä ja hiekoitussepelit tilalle! Talvi saattaa tehdä tuloaan, mutta vielä on aikaa hoitaa lehdet pois pihamaalta. Hyödynnä valmiit suursäkit, tai tilaa Ykkösmyynnistä suursäkkien noutopaketti, joka sisältää tyhjät suursäkit, […]

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Minna

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

010 327 2220

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluun Whatsapin kautta!

Whatsapp: 0400 936 187

Asiakaspalvelumme on auki
arkisin klo 8-16

Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy