Nurmikon kevät & kesä PLUS
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kalkit ja lannoitteet » Nurmikon kevät & kesä PLUS

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Nurmikon kevät & kesä PLUS

Arvostele tuote

Nurmikon kevät & kesä PLUS vihreämpää nurmikkoasi varten!

  • Nurmikon oma lannoite
  • Lannoita keväästä syksyyn
  • Riittoisuus 40 m² / 1 l

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
  • Toimitusaika 1-5 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Nurmikon kevät & kesä PLUS

Nurmikon Kevät & Kesä PLUS on luonnollinen nurmikkolannoite. Se sopii hyvin kaiken tyyppisille nurmikoille. Sen koostumus hoitaa luontaisesti kasvualustaa ja kasvavaa nurmikkoa ja se tekee nurmikostasi vihreämmän. Kevät & kesä plus nurmikkolannoitetta sirotellaan sellaisenaan kuivalle nurmikolle, jonka jälkeen kasvualusta kastellaan. 1 l lannoitetta riittää noin 40 m2. Kastelu edistää ravinteiden vapautumista nurmikolla. Tuotetta suositellaan käytettävän keväästä syksyyn, noin kerran kuussa, jotta varmistetaan paras lopputulos, sekä vihreämpi ja ravinteikkaampi nurmikko. Ykkösmyynnistä nurmikkolannoitteiden lisäksi tilattua myös heti valmiit siirtonurmet, sekä tarvittaessa myös kylvönurmikon siemenet. Löydät valikoimastamme myös istutukseen ja nurmikon perustamiseen sopivat multatuotteet, joilla luot puutarhastasi kauniin ja kukoistavan.

Nurmikon kevät & kesä PLUS on GreenCare tuotemerkkiä, jonka takaa löytyy pitkänlinjan kotimainen perheyritys Berner Oy.

Nurmikon kevät & kesä plus käyttö

Nurmikko tarvitsee muiden puutarhasta löytyvien kasvien tavoin ravinteita, jotta se pysyy mahdollisimman vihreänä ja eloisana. Nurmikkoa suositellaan lannoitettavan kerran kuukaudessa, keväästä syksyyn, jotta saadaan mahdollisimman kaunis, kukoistava, sekä vihreä nurmikko. Lannoittaessa nurmikkoa tulee välttää liiallista lannoitteen käyttöä, sillä se voi olla haitallista ympäristölle ja kasveille. Sopiva määrä on noin 1 l / 40 m2. Nurmikkoa voi käyttää lannoituksen jälkeen heti ja se on turvallista eläimille ja lapsille.

Sirottele nurmikolle lannoitetta sellaisenaan. Lannoitetta levitetään tasaisesti koko nurmialueelle. Lannoittamisen jälkeen on huolehdittava, että nurmikkoa kastellaan tasaisesti. Kastelu lannoittamisen jälkeen on tärkeää, sillä se edistää ravinteiden pääsyä maaperään.

Kylvönurmikko ja siirtonurmikko

Oletko perustamassa nurmikkoa? Linkin takaa löydät nurmikon perustamiseen tarvittavan ohjeistuksen. Ykkösmyynnistä löydät pihallesi myös heti valmiin siirtonurmikon, sekä nurmikon siemenet kylvönurmikkoa varten.

Siirtonurmikko on noussut suureen suosioon, sillä sitä ei tarvitse itse alkuun kasvattaa, vaan sitä on kasvatettu 2 vuotta valmiiksi.

Kylvönurmikko on puolestaan halvempi vaihtoehto ja valikoimastamme löytyykin GreenCare tuotemerkiltä markkinoiden suosituin olonurmikko! Nurmikon perustamiseen tarvitset tietenkin puutarhamultaa ja myös sitä on Ykkösmyynnissä tarjolla. Löydät erittäin laadukkaan yleismullan puutarhaan, jolla perustat niin siirtonurmikon, tai kylvönurmikon.

Toimitus

Saat tilattua kalkit ja lannoitteet yhdessä nurmikon siementen, tai multatuotteiden kanssa. Toimitamme myös kalkit ja lannoitteet erikseen kotipakettina suoraan kotiisi. Toimitusaika on yleisesti 1-5 arkivuorokautta. Tilatessasi muita tuotteita samalla toimituksella, otathan huomioon tuotekohtaiset toimitusajat, jotka löytyvät tuotekorteista. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme.

 

 

Käyttöohjeet

Käyttö

Sirottele rakeet sellaisenaan kuivalle nurmikolle. Kastelu hoidon jälkeen parantaa lopputulosta. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät tuotetta kerran kuussa keväästä syksyyn.

Käyttökohteet

Nurmikon hoitoon keväällä, kesällä ja syksyllä.

Riittoisuus

1 l / 40m2

Käyttöohjeet

Tuotetiedot

Orgaaninen kivennäislannoite, NPK,(Mg) (S), 9-2-7, (2),(6), sisältää hivenravinteita.
Ravinnepitoisuus painoprosentteina:
Kokonaistyppi (N) 9 %, Vesiliukoinen typpi 6%
Kokonaisfosfori (P) 1,7%
Neutraaliin ammoniumsitraattiin ja veteen liukoinen fosfori (P) 1,7 %
Kalium (K) 6,6 %
Magnesium (Mg) 1,8 %
Rikki vesiliukoinen (S) 6 %
Rauta (Fe) 0,26 %
Mangaani (Mn) 0,26 %

Säilytys

Säilytä pakkaus lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna. Vie tyhjä pakkaus muovinkierrätyspisteeseen.

Tuoteturvallisuus

Noudata annettuja käyttöohjeita. Liian suuret käyttömäärät voivat olla haitallisia kasveille ja ympäristölle. Ei nautittavaksi. Nurmikon käyttö heti hoidon jälkeen on turvallista sekä lapsille että lemmikeille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nurmikon kevät & kesä PLUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy