Seuraa somessa ja osallistu arvontoihin!

Saat myös tietoosi tarjoukset heti, kun ne julkaistaan!

Facebook/Instagram

Tavoitat Ykkösmyynnin myös WhatsAppissa 0400936187 arkisin 8:00 - 16:00!

Ykkösmyynnistä pihakalusteet luomaan tunnelmaa!

Pihakalusteet Ykkösmyynnistä

Ykkösmyynti lisää koko ajan laadukkaita tuotteita verkkokauppaan. Meiltä saat nyt pihapiiriin ulkokalusteita, kuten pöydät ja penkit. Upeilla ja vankoilla pihakalusteilla luot terassille mukavan ja viihtyisän ajanviettopaikan. Tee pihastasi juuri itsesi näköinen esimerkiksi Ykkösmyynnistä löytyvillä ulkoleikkivälineillä, sekä pihakalusteilla. Meidän valikoimastamme löytyvät esimerkiksi Jämerä penkit ja pöydät, jotka ovat valmistettu Suomessa ja tuotteilla on  avainlipputunnus. Pihakalusteet ovat tärkeä osa pihapiiriä, ja sen vuoksi Ykkösmyynti tarjoaakin vain laadukkaita ja pitkäikäisiä pihakalusteita, jotka kestävät aikaa. 

Voit tilata pihakalusteet, sorajalosteet ja leikkivälineet samalla kertaa ja piharakennus voi alkaa!

 

 


Jämerä kalusteryhmä

Hinnat alkaen 519.00 €
Tutustu ja tilaa

Pihapiirin luominen

Pihapiirin luominen on oiva harrastus, jossa pääset toteuttamaan itseäsi, juuri mielesi mukaan! Mikäli on tarve luoda leikkipaikka, kukkapenkki, istutusallas tai kaikki samaan aikaan, me tarjoamme siihen erittäin laadukkaat tuotteet. Meiltä pääset tilaamaan pihaasi kaikki tuotteet, joilla pystyt tekemään pihastasi erittäin viihtyisän paikan, jossa viettää aikaa. Ykkösmyynnistä saat sorajalosteet, kuntan, siirtonurmet, pihakalusteet ja ulkoleikkivälineet suoraan toimitettuna pihaasi. 

Pihakalusteiden käyttökohteita

  • puistot
  • talonyhtiöiden pihapiirit
  • omakotitalot
  • leikkikentät
  • päiväkodit ja koulut
  • mökkipihat 

Pihakalusteiden toimitus

Toimitamme pihakalusteita suursäkkitoimitusten yhteydessä tai erikseen pakurahdilla. Ykkösmyynnistä saat erittäin nopeat toimitukset suoraan pihallesi ammattitaitoisella asiakaspalvelulla. Suursäkkitoimitusten yhteydessä, toimitetaan pihakalusteet samalla rahdilla. Voit tilata meiltä esimerkiksi nurmikollesi laadukasta yleismultaa ja samalla pihapiiriisi nimensä mukaiset Jämerä penkit ja pöydät. Pihakalusteiden toimitusaika on 2-7 arkivuorokautta. Pihakalusteet toimitetaan joko pakettiautolla, tai kuorma-auto toimituksena, kun tilataan suursäkkejä samassa yhteydessä.

Kotimaisuus

Haluamme edistää omalta osaltamme pienien ja suomalaisten yrityksien valmistamia tuotteita. Löydät Ykkösmyynnin verkkokaupasta suomalaisia tuotteita joka tuoteryhmästä. Kysy meiltä lisää tuotteiden alkuperästä ja valmistuksesta, mikäli jokin niissä askarruttaa! Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16 välisenä aikana, puhelin on 010 327 2220 tai sähköposti asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi

Määrälaskuri
Huomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Paytrail SV_AA_LOGO_Pohjolan_Ykkosraivaus_Oy_FI_390929_print.jpg