Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Arvostele tuote

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm on kevyt asentaa!

Lavan koko 12,35 m²

 • 420 kpl / lava
 • Kaunis pihakivi
 • Useammassa värivaihtoehdossa

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Benders labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 40 mm on hyvä valinta pihakiveksi, ja sillä saat luotua erittäin kauniin kivipihan, vaikka uuden rakennuksenkin ympärille. Paksuudeltaan 40 mm kivi kestää vähemmän kuin paksuimmat laatat, eikä se sovellu esimerkiksi autolla yli ajettavaksi. Paksuudeltaan pieni, mutta erittäin kätevä asennettava kokokivi, saa takapihasi kukoistamaan ja hehkumaan kauneutta. Saat rakennettua myös kauniit muurit tai pihapolut, joita pitkin on mukava kauniina kesäpäivänä kävellä. Valittavana löytyy värivaihtoehdoista harmaa, grafiitti sekä harmaa sekoitus, jotta saat mieluisen värin, joka sopii pihapiiriisi. Saat samalla toimituksella tilattua myös suursäkkejä, kuten asennusta varten kivituhkan tai asennushiekan ja pääset nopeasti rakentamaan. Myös kivituhkista löydät useat värivaihtoehdot. Saat tilattua myös tarpeisiisi suodatinkankaat ja toimitammekin sinulle kaikki samalla kertaa nopealla, sekä luotettavalla toimituksella. Valikoimastamme löytyy myös paljon tuotteita viherrakentamiseen, sekä todella paljon erilaisia multa – sekä sorajalosteita. Meiltä voit myös kysyä tuotteista, joita verkkokaupassamme ei ole näkyvillä, koska luomme koko ajan uusia tuotteita, jotka eivät välttämättä ole vielä näkyvillä.

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm ja muut pihakivet

Ykkösmyynti tarjoaa pihakiviä, sekä pihalaattoja useassa eri kokoluokassa, sekä värivaihtoehdossa. Saat tilattua kauttamme kauniit pihakivet ja – laatat, joilla rakennat juuri sinulle sopivan pihan. Valikoimastamme löytyy useat eri värivaihtoehdot, sekä kokoluokat pihakivistä. Mikäli et löydä haluamaasi pihakiveä, tai pihalaattoja verkkokaupastamme, voit kysyä lisää myynnistämme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi Pihakivien asentaminen on helppo tapa aloittaa matka piha – ja viherrakentamisen maailmaan. Löydät Ykkösmyynnistä laattapihan perustamiseen kaiken tarvittavan, kuten pihakivet, kivituhkat, eli asennushiekat, suodatinkankaat, sekä saumaushiekat.

Pihakivien asennus

Pihakivien asennus alkaa kunnollisista pohjatöistä, sekä jämptistä viimeistelystä. Ykkösmyynnillä on ratkaisu sinulle, jos pihakiven asennuksesta ei vielä ole kokemusta. Löydt oppaat ja ohjeet sivustollamme helpot niksit laattapihan perustamiseen, sekä tarvittaessa valmennamme sinut viherrakentamiseen Piha PT palvelumme avulla.

Toimitus

Toimitamme pihakivet nosturiautolla pihaasi. Pihakivien nosto onnistuu muutamia metrejä siitä mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Toimitusaika pihakivillä on noin 1–14 vuorokautta. Pihakivien maahantuoja on Benders Suomi Oy. Tarvittaessa kysy lisätietoa tuotteesta ja värisävyistä asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynt.fi tai soittamalla 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Parkkipaikka
 • Oleskelualue
 • Kivipolut
 • Terassin edusta
 • Kivipatio

Tuotetiedot

 • mitat 210 x 140 x 40 mm ( pituus, leveys, paksuus )
 • paino 2,65 kg / kpl
 • paino 90 kg / m2
 • 34 kpl / m2
 • 12,35 m2 / lava
 • 420 kpl / lava
 • lavapaino 1113 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy