Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm on kevyt asentaa!

Lavan koko 12,35 m²

 • 420 kpl / lava
 • Kaunis pihakivi
 • Useammassa värivaihtoehdossa

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm

Benders labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 40 mm on hyvä valinta pihakiveksi. Tällä laattakivellä saat luotua erittäin kauniin kivipihan, vaikka uuden rakennuksen ympärille. Paksuudeltaan 40 mm kivi kestää vähemmän kuin paksuimmat laatat, eikä se sovellu esimerkiksi autolla yli ajettavaksi. Paksuudeltaan pieni, mutta erittäin kätevä asennettava kokokivi, saa takapihasi kukoistamaan ja hehkumaan kauneutta. Saat rakennettua myös kauniit muurit tai pihapolut, joita pitkin on mukava kauniina kesäpäivänä kävellä. Valittavana löytyy värivaihtoehdoista harmaa, grafiitti sekä harmaa sekoitus, jotta saat mieluisen värin, joka sopii pihapiiriisi.

Saat samalla toimituksella tilattua myös suursäkkejä, kuten asennusta varten asennushiekan ja pääset nopeasti rakentamaan. Myös kivituhkatuotteista löydät useita värivaihtoehtoja. Saat tilattua myös tarpeisiisi sopivat suodatinkankaat.   Toimitamme sinulle kaikki samalla kertaa nopealla, sekä luotettavalla toimituksella. Valikoimastamme löytyy myös paljon tuotteita viherrakentamiseen, sekä todella paljon erilaisia multa – sekä sorajalosteita.

Meiltä voit myös kysyä tuotteista, joita verkkokaupassamme ei ole näkyvillä, koska luomme koko ajan uusia tuotteita, jotka eivät välttämättä ole vielä näkyvillä!

Labyrint Antik Kokokivi 210 x 140 x 40 mm ja muut pihakivet

Ykkösmyynti tarjoaa pihakiviä, sekä pihalaattoja useassa eri kokoluokassa, sekä värivaihtoehdossa. Saat tilattua kauttamme kauniit pihakivet ja – laatat, joilla rakennat juuri sinulle sopivan pihan. Valikoimastamme löytyy useat eri värivaihtoehdot, sekä kokoluokat pihakivistä. Mikäli et löydä haluamaasi pihakiveä, tai pihalaattoja verkkokaupastamme, voit kysyä lisää myynnistämme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi Pihakivien asentaminen on helppo tapa aloittaa matka piha – ja viherrakentamisen maailmaan. Löydät Ykkösmyynnistä laattapihan perustamiseen kaiken tarvittavan, kuten pihakivet, kivituhkat, eli asennushiekat, suodatinkankaat, sekä saumaushiekat.

Pihakivien asennus

Pihakivien asennus alkaa kunnollisista pohjatöistä, sekä jämptistä viimeistelystä. Meillä on ratkaisu sinulle, jos pihakiven asennuksesta ei vielä ole kokemusta. Löydät oppaat ja ohjeet- sivustollamme helpot niksit laattapihan perustamiseen, sekä tarvittaessa valmennamme sinut viherrakentamiseen Piha PT palvelumme avulla.

Toimitus

Toimitamme pihakivet nosturiautolla pihaasi. Pihakivien nosto onnistuu muutamia metrejä siitä mihin kuorma-auto pääsee ajamaan. Toimitusaika pihakivillä on noin 1–14 vuorokautta. Pihakivien maahantuoja on Benders Suomi Oy. Tarvittaessa kysy lisätietoa tuotteesta ja värisävyistä asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynt.fi tai soittamalla 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Parkkipaikka
 • Oleskelualue
 • Kivipolut
 • Terassin edusta
 • Kivipatiot

Tuotetiedot

 • Mitat 210 x 140 x 40 mm ( pituus, leveys, paksuus )
 • Paino 2,65 kg / kpl
 • Paino 90 kg / m2
 • 34 kpl / m2
 • 12,35 m2 / lava
 • 420 kpl / lava
 • Lavapaino 1113 kg

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy