Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm

Kaunis sileä reunakivi laattapihan rajauksiin!

Lavan koko 39 jm

 • 78 kpl / lava
 • Kaunis ja sileä reunakivi
 • Pihalaatoituksen rajauksiin

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm

Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm on kaunis rajauskivi erilaisiin piharakennuskohteisiin. Kun sinun tarvitsee esimerkiksi rajata laattapihan ja nurmikon väli, on reunakivi tähän erinomainen valinta. Laattapihan rakennus on hyvä aloittaa aina alueen reunasta tai nurkkauksesta. Nurmikkoalue rajataan Benderin sileällä reunakivellä. Reunakivillä saat rajattua ja tuettua erilaisia piha-alueita, kuten nurmikon, asfaltin, laattojen reunat. Reunakiveä voit myös käyttää esimerkiksi kivipengerrysten tukemiseen. Yksi tapa käyttää reunakiviä on rakentaa niistä kukkapenkki. Reunakivillä saat luotua pihastasi kauniin ja näyttävän, sekä tehtyä tasaiset rajat, esimerkiksi pihakivetykselle. Katso myös suomalaiset luonnonkivet- tuoteryhmämme, josta löytyvät luonnonkivet reunustuksiin.

Saat tilattua reunakivet, pihakivet, laatat ja sorajalosteet samalla toimituksella pihaasi ja unelmien pihasi luominen voi alkaa! Valikoimastamme löydät monet eriväriset ja kokoiset sorajalosteet, sekä pihakivet ja koristekivet. Pihakivien ja reunakivien asennukseen löydät esimerkiksi asennushiekat ja kivituhkat monessa eri kokoluokassa, sekä värissä. Saat myös tilattua suodatinkankaat pihakivien alle yhdelle luotettavalla toimituksella. Reunakivien ja pihakivien maahantuojana toimii Benders Suomi Oy.

Sileä reunakivi 500 x 250 x 50 mm käyttö piharakentamisessa

Reunakiven käyttö on erittäin suosittua nykypäivänä. Reunakivi luo harmoniaa pihamaallesi ja sillä on erittäin siisti rajata, esimerkiksi nurmikon ja laattapihan rajat. Reunakiveä käytetään myös paljon esimerkiksi sokkelin rajaamiseen ja se sopiikin hyvin yhteen Ykkösmyynnin erilaisten sepelituotteiden kanssa. Pihakiveä on saatavana eri värivaihtoehdoissa, kuten myös sepeliä, sekä pihakiviä. Pystyt siis yhdistämään värimaailmoja keskenään täydellisesti Ykkösmyynnin tuotteilla.

Reunakivien asennus

Reunakivi asennetaan yleisesti samaan tasoon, johon esimerkiksi laattapihan pihakivet tulevat. Reunakiven voi myös asentaa nousemaan hieman korkeammalle esimerkiksi sokkelin ja nurmikon välisellä alueella, mutta parhaan tyylin saa asentamalla aina reunakivet samaan tasoon muiden tuotteiden kanssa. Reunakivien asennuksessa on suositeltavaa käyttää esimerkiksi linjalankaa, jotta saadaan reunakivet mahdollisimman suoraan linjaan. Lisää reunakivien asennuksesta voi lukea ohjeista ja oppaistamme.

Kysy tarvittaessa lisää reunakivistä ja muista pihakivituotteista, joita et löydä verkkokaupastamme. Koitamme etsiä sinulle juuri sinun tarpeisiin sopivat tuotteet.

Toimitus

Reunakivet toimitetaan nosturiautolla ja ne voidaan toimittaa samassa yhteydessä, esimerkiksi suursäkkien kanssa. Pihakivet toimitetaan kokonaisina lavoina. Toimitusaika kaikilla pihakivillä on 1–10 arkivuorokautta. Lisätietoa toimituksista saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Asfaltin rajaukset
 • Laatoituksen rajaukset
 • Nurmikon rajaukset
 • Kukkapenkit
 • Kivipengerrysten teko

Tuotetiedot

 • Pituus 500 mm
 • Korkeus 250 mm
 • Leveys 50 mm
 • Paino 15 kg / kpl
 • Paino 30 kg / jm
 • 39 jm / lava
 • 78 kpl / lava
 • 2 kpl / jm
 • Lavapaino 1170 kg

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Pohjolan Ykkösraivaus Oy