Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm
toimitus ikoni

Jopa ilmainen toimitus

tuotevalikoima ikoni

Luomu­tuote­valikoima

trukki ikoni

Ammattitaitoinen henkilökunta

asiakaspalvelu ikoni

Nopea asiakaspalvelu

Etusivu » Tuotteet » Kivet » Pihakivet » Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm

Onko tarkoitus tilata kerralla enemmän?

Ota yhteyttä ja pyydä
tarjous!

Pyydä tarjous

Edustatko taloyhtiötä?
Ota yhteyttä mikäli haluat isomman tilauksen laskulle

Määrälaskuri

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm

Arvostele tuote

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm raskaampaankin tekemiseen

Lavan koko 9,26 m²

 • 315kpl / lava
 • Raskaampaan pihalaatoitukseen
 • Useammassa värivaihtoehdossa

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Kysy lisätietoja
 • Toimitusaika 1-10 arkivuorokautta

Edustatko taloyhtiötä tai yritystä? Ota yhteyttä isommista tilauksista »

Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm

Labyrint antik kokokivi on loistava valinta pihalaatoituksen tekoon, kun tarvitaan raskasta kalustoa kestävää pihalaattaa. Labyrint antik 210 x 140 x 60 mm on paksuin laattakoko antik perheessä ja se kestää raskaammankin auton painon. Kun pihalaatoitusta tehdään on varmistettava, että myös pohjatyöt ovat kunnossa. Muutoin laatta saattaa painua, tai liikkua, jonka vuoksi laatat voivat myös hajota.

Laattapihan perustaminen Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm avulla

Laattapihan perustaminen lähtee liikkeelle pihan kartoituksesta. Pihan kartoituksessa on hyvä ottaa huomioon pihan soramateriaali ja kuinka paksusti sitä on pihaan laitettu. Ennen suodatinkankaan ja kivituhkan asentamista, on varmistettava, että kalliomursketta on tarpeeksi. Kalliomurske täytyy myös tiivistää, jotta saadaan mahdollisimman  kova pohja pihalaatoituksen tekoon ja vältytään laattojen vaurioitumiselta. Laattapihan perustamiseen löydät ohjeistuksen oppaat ja ohjeet sivuiltamme.

Laattojen asennus

Pihalaatat asennetaan kivituhkan päälle. Ennen kivituhkan asentamista on suositeltavaa levittää kuitenkin suodatinkangas pohjalle, joka estää rikkakasvien kasvamisen. Tämän jälkeen kivituhka levitetään tasaisesti suodatinkankaan päälle. Laattojen asennus kivituhkan päälle on helpoin aloittaa aina asennettavan alueen kulmasta. Pihalaattojen asennuksen jälkeen pihakivien väliin levitetään kivituhka 0-3 mm, tai saumaushiekkaa. Kivituhka, tai saumaushiekka harjataan pihakivien väliin, jonka jälkeen alue suositellaan huuhtomaan esimerkiksi vesiletkulla. Pihakivien asennuksesta löydät myös ohjeistuksen oppaat ja ohjeet osiostamme.

Ykkösmyynti tarjoaa myös piharakentamisen valmennuksia, eli Piha PT palvelua. Piha PT on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa piha – , tai viherrakentamisen, mutta et ole varma mistä lähteä liikkeelle. Esimerkiksi kiinnostus ja into olisi lähteä tekemään laattapihaa, mutta taito ei riitä. Ei hätää Piha PT auttaa sinut alusta loppuun. Lue lisää Piha PT palvelustamme, tai kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Toimitus

Ykkösmyynnistä saat nyt toimitettuna pihaasi Benders Suomi Oy:n maahantuomia pihakiviä – sekä laattoja. Esimerkiksi Labyrint antik kokokivet ovat mainio ratkaisu, kun haluat tehdä kauniin kivipihan, terassin tai pihapolun. Kokokiveä on saatavilla monessa eri värisävyssä, sekä kolmessa eri paksuudessa. Tämä 210 x 140 x60 mm on paksuin ja se kestääkin raskaampaakin ajoa pihamaalla ja sopii hyvin esimerkiksi autolle parkkipaikaksi.

Pihakivet, sekä – laatat toimitetaan nosturiautolla ja ne voidaan toimittaa samassa yhteydessä suursäkkien, esimerkiksi kivituhkan kanssa. Samassa yhteydessä pystyy myös tilaamaan esimerkiksi suodatinkankaat laattojen alle. Toimitusaika pihakivillä on 1 – 10 arkivuorokautta. Tarvittaessa voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosmyynti.fi tai soittamalla 010 327 2220.

Käyttökohteita

 • Terassin edusta
 • Parkkipaikka
 • Pihapolut
 • Oleskelu alueet
 • Kivipatio

Tuotetiedot

 • mitat 210 x 140 x 60 mm ( pituus, leveys, paksuus )
 • paino 3,94 kg / kpl
 • paino 134 kg / m2
 • lavapaino 1241 kg
 • 315kpl / lava
 • 9,26 m2 / lava
 • 34 kpl / m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Labyrint antik kokokivi 210 x 140 x 60 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää tästä tuotteesta / palvelusta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Pohjolan Ykkösraivaus Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Pohjolan Ykkösraivaus Oy