Luomupuutarhamulta

Istuta hyöty- ja koristekasvit sekä nurmikko luomulaatuiseen puutarhamultaan. Luomu puutarhamulta on korkealaatuinen valmis kasvualusta, joka takaa ravinteikkaan perustan kasveillesi.

Luomu puutarhamullan tasaisen laadun varmistavat tarkoin valikoidut raaka-aineet ja luonnonmukaiset lannoitteet. Mullan raaka-aineita ovat maanparannusturve, hiekka, hevosen- ja lehmänlantakomposti ja kalkki. Puutarhamulta on rekisteröity tuote (Evira 1468/741/2006) ja täyttää luomutuotevaatimukset (EY 889/2008 artikla 3 kohta 1). Luomu puutarhamullan valmistus on tarkoin valvottu ja sopii erinomaisesti myös syötävien kasvien kasvattamiseen.

Valmistaja Lammin Puutarha, Lempäälä 

Valitse ensin pudotusvalikosta haluamasi toimituskoko tilataksesi tuotteen.

Saatavilla olevat pakkauskoot:

800 L suursäkki                                     120 € / kpl

Hyödyt

Puutarhamulta on valmis käytettäväksi sellaisenaan ja multaa on helppo käsitellä.  Korkean ja tasaisen mullan laadun ansiosta kasvisi voivat hyvin eivätkä taudit ja ötökät pääse iskemään niihin helposti. Kasvisi kasvavat tasaisemmin ja satokaudella hyötykasvien sato on runsaampaa. Kun kasvit ovat terveitä ja voivat hyvin on hoitokin helpompaa, jolloin riittää säännöllinen kastelu sekä tarvittava lannoitus. Ensimmäiseen kahteen kasvukauteen multaan ei tarvitse lisätä kalkkia. Pohjamaan ollessa hyvin hapan voi tulla tarve lisätä kalkkia tasapainottamaan maan ph:ta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 TOIMITUSTARJOUS

Yleismulta puutarhaan

Hinnat alkaen 35.00 €
Tutustu

Istutusmulta

Hinnat alkaen 41.00 €
Tutustu

Puutarhajäte nouto

Hinnat alkaen 55.00 €
Tutustu
Määrälaskuri

multatuotteetHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä