Tervetuloa uusittuun verkkokaup­paamme!

Määrälaskuri

multatuotteetHuomioithan, että laskuri ei huomioi tuotteen tiivistymistä

Luomupuutarhamulta

Istuta hyöty- ja koristekasvit sekä nurmikko puutarhamultaan. Puutarhamulta on korkealaatuinen valmis kasvualusta, joka takaa ravinteikkaan perustan kasveillesi.

Puutarhamullan tasaisen laadun varmistavat tarkoin valikoidut raaka-aineet ja luonnonmukaiset lannoitteet. Mullan raaka-aineita ovat maanparannusturve, hiekka, hevosen- ja lehmänlantakomposti ja kalkki. Puutarhamulta on rekisteröity tuote (Evira 1468/741/2006) ja täyttää luomutuotevaatimukset (EY 889/2008 artikla 3 kohta 1). Puutarhamullan valmistus on tarkoin valvottu ja sopii erinomaisesti myös syötävien kasvien kasvattamiseen.

Valmistaja Lammin Puutarha, Lempäälä 
Saatavilla olevat pakkauskoot:

800 L suursäkki                                     120 € / kpl

Hyödyt

Puutarhamulta on valmis käytettäväksi sellaisenaan ja multaa on helppo käsitellä.  Korkean ja tasaisen mullan laadun ansiosta kasvisi voivat hyvin eivätkä taudit ja ötökät pääse iskemään niihin helposti. Kasvisi kasvavat tasaisemmin ja satokaudella hyötykasvien sato on runsaampaa. Kun kasvit ovat terveitä ja voivat hyvin on hoitokin helpompaa, jolloin riittää säännöllinen kastelu sekä tarvittava lannoitus. Ensimmäiseen kahteen kasvukauteen multaan ei tarvitse lisätä kalkkia. Pohjamaan ollessa hyvin hapan voi tulla tarve lisätä kalkkia tasapainottamaan maan ph:ta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

 TARJOUS